Kroken

Komfortabel og trivelig feriehytte ved sjøen med panoramautsikt. Rikt sjøfiske og flott turterreng langs havet og i fjellet.

Hytta er bygget 2019 i 2 plan med moderne innredning. 1. plan har stue, kjøkkenkrok, bad og et soverom med dobbeltseng. På loftet er det 2 soverom med 2 enkeltsenger på det ene og dobbeltseng på det andre. Merk at det ene soverom er en loftstue med en dobbel sovesofa. I stua er store vinduer som gir nærkontakt til naturen. Her finner du en vedovn som gir varm og lun varme også på de kalde vinterdager. Tv med flere internasjonale tv-kanaler i tillegg til de norske.

Hytta ligger 250 m fra sjøen i rolige omgivelser med flott utsikt fra stua og loftstua. Her kan du sitte på terrassen og nyte den vakre solnedgangen på kveldene og lyden av bølgeslagene mot stranda nedenfor. På bålpannen kan du steke middagsretter ute i det fri. Stranda er langgrunn og gir fine lekemuligheter for barna. Sjøen er fiskerik og du kan fiske i båt eller med stang fra land. Vi leier også ut en 17 fot båt med 30 HK motor. 

Pris pr døgn kr. 1200,- Pris pr helg kr. 3500,- Pris pr uke kr. 7000,- (alle + moms) 

Booking via finn.no her online booking

Adresse: Kvaløyveien 48

Tlf. + 47 479 08 519

Utsikt fra hytta