Vi bruker smak og aroma fra blomster og andre vekster fra våre omgivelser. Ryllik, hyll, mjødurt, balderbrå for å nevne noen.
Lokalbrygget øl er noe mer, den største ingrediensen i brygget er maltet vi bruker. Vi er stolte av å kunne si at malten kommer fra korn som er produsert på Sømna. I dag så lager vi xx forskjellige øltyper.
I det ombygde fjøset serverer vi norsk og aseatisk mat. Fram til slutten av juni har vi åpent hver søndag og serverer fra vår varierte buffé fra kl. 14 - kl. 18.
I juli og frem til første del av august har vi åpent:
- Mandag til lørdag kl. 14.00-20.00 a la carte meny
- Søndager kl. 14.00-18.00 buffé
- Fredag og lørdag har puben åpent til kl 24.00 og ved behov til kl. 02.00.
Ta kontakt: Tlf. 940 25 771 email: post@ngbb.no